Glassmonkey

v. Line K C Brandt


Mit navn er Line, og jeg er god til at male og grine. Jeg er født i 1979 og bor i Gladsaxe ( J saxe). Jeg er uddannet billedkunstlærer og har malet siden 2001. Lige nu er jeg tilknyttet Atelier 40 som fuldtidskunstner.

Min kunst - og kunsten til dig

Min egen kunst fortæller altid en historie fra mit liv, og den er samtidig helt åben for, at du kan relatere dit eget liv til den. Ingen fortolkning er rigtig eller forkert, da tolkning er følelser, og følelser er dine egne.

Jeg har på det seneste gjort mig i konkrete bestillingsarbejder, hvor kunden har fortalt en historie, som jeg har gengivet i maleriet. Dette har medført stor affektionsværdi for flere parter. For mig qua min  farvelade rejse gennem et andet menneskes liv og ønsker. For kunden at kunne se og mærke sig selv i værket.

Niche

Genbrugskunst og storytelling.

Teknisk set...

Jeg maler intuitiv abstrakt kunst. Akryl på lærred.  Jeg bruger mange andre materialer i værkerne end blot maling; tape, snor, madpapir, decupage osv. Desuden anvender jeg skabeloner i flere tilfælde.

Hvaffor'n abe?

Mit kunstnernavn er Glassmonkey. Egentlig kommer navnet ud af min passion for at lege med ord og sprog. Det er jo direkte oversat fra brilleabe. Selvom jeg slet ikke bruger briller, var lige dette ord alligevel særligt rammende for mig, idet jeg smider mine hæmninger ligesom en abe, når jeg arbejder, og at kunst kan ses forskelligt alt efter hvilke briller, jeg eller du har på.

Kontakt

I galleriet kan du se, hvilke værker jeg har udstillet og ellers har i mit katalog.

Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i et eller flere af dem eller bare har spørgsmål.

Jeg udsteder også gavekort og maler særligt til dig og dine kære.


Kontaktoplysninger

Line Kaufmann Christensen Brandt

Buddingevej 322, 1.th

2860 Søborg

Mobil: 51 94 66 89.

Email: linekc@hotmail.com

Web: www.glassmonkey.dk